Car wrapping kunt u doen om uw auto een mooie kleur te geven of om hem te beschermen tegen weersinvloeden. Met carwrapping pakt u uw auto in met een hoogwaardige vinyl-laag. De UW-werende laag in deze folie zorgt ervoor dat de folie langer mee gaat en dat de lak die eronder zit goed wordt beschermd. Car wrapping kan in een effen kleur in zowel mat als glans voor een hele mooie look. Natuurlijk kan carwrapping ook in een leuke print naar keuze. Vraag gewoon eens naar de mogelijkheden bij ons.

Waarom carwrapping

Er zijn natuurlijk diverse punten te bedenken waarom je je auto zo willen laten wrappen. Hieronder een paar argumenten voor carwrapping:

  • Je bent de kleur van je auto zat en wilt hem in een andere kleur. Car wrapping is de uitkomst!
  • Je hebt een nieuwe auto en wilt de mooie laklaag zo goed als onbeschadigd laten. Ook zeer goed bij lease-auto’s.
  • Je wilt in een leuke felle kleur rondrijden maar weet dat deze kleur niet goed verkoopt. De auto koop je dus in een basiskleur maar je kunt wel rondrijden in de kleur die je leuk vindt. Carwrapping is hiervoor echt een uitkomst omdat deze er gemakkelijk weer afgehaald kan worden.

Car wrapping, hoe lang blijft dit zitten?

Bij carwrapping mag je zeker wel verwachten dat de wrap goed en mooi blijft zitten voor tenminste 2 tot 4 jaar. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van het onderhoud en gebruik. De wraps die wij gebruiken bij een carwrapping zijn altijd van de hoogste kwaliteit. De wraps zijn altijd voorzien van een laminaat die hele goede bescherming biedt. Dit betekent natuurlijk niet dat de wraps die wij aanbrengen niet kapot kunnen. Als de auto erg veel gebruikt wordt en vaak gewassen gaat worden dan gaat dit bij de wrap -net als bij gewone lak- naar verloop van tijd zichtbaar worden.

Is carwrapping schadelijk voor mijn lak?

Nee hoor, car wrapping is zeker niet schadelijk voor de lak. De lijmlaag waarmee we de wrap vastplakken op de lak is namelijk niet bijtend o.i.d. Na het verwijderen van de wrap blijft er helemaal niets achter. Het is zelfs zo dat de kleuren een aantal jaar na het carwrapping mooier zijn gebleven dan zonder wrap. Dit komt doordat de wrap de lak beschermd tegen invloeden als bijvoorbeeld zonlicht.

Car wrapping laten verwijderen

Als je de kleur van de carwrapping zat bent en je wilt hem weer laten verwijderen dan kan dit natuurlijk gewoon. Wij kunnen de carwrapping professioneel verwijderen zodat er niets achterblijft. Na het verwijderen van de car wrapping zullen we het voertuig volledig reinigen en oppoetsen zodat de originele kleur weer mooi tot zijn recht komt. Mocht je gelijk weer een andere kleur carwrapping willen dan is dit natuurlijk ook geen probleem.